5 tapaa muuttaa olohuonetta, jos huomaat, että on vaikea keksiä suuria ideoita

Onko sinulla vaikeuksia keksiä tapoja sisustaa olohuoneesi tällä hetkellä? Se ei ole helppoa ja et halua tehdä mitään, mitä myöhemmin katut, joten katso näitä ideoita, joita voit helposti käyttää saadaksesi huoneesi näyttämään vielä paremmalta kuin se näyttää tällä hetkellä.

Rakenna taidegalleria

Miltä sinusta tuntuu, kun kävelet taidegalleriaan ja näet kaikki nuo kauniit maalaukset seinällä? Sen pitäisi saada sinut tuntemaan olosi jonnekin hienoksi, koska taidegalleriat ovat tyylikkäitä laitoksia, mutta mikään ei estä sinua luomasta omaa olohuoneeseesi. Et selvästikään voi roiskua paljon rahaa kuuluisiin maalauksiin, mutta vaikka ostat ne paikalliselta taiteilijalta, voit noutaa laadukkaita maalauksia ja ripustaa ne ympäri huonetta.

Käännä kelloa taaksepäin

Veikkaan, että kotisi näyttää tällä hetkellä modernilta, vaikka asutkin hyvin vanhassa rakennuksessa. Sinulla on luultavasti jopa hienoja gizmoja ympäriinsä. Kokeile kääntää kelloa taaksepäin lisäämällä huoneeseesi antiikkikalusteita, jos haluat jotain, joka erottuu välittömästi. Aivan kuten aiemmin mainitsimme, sinun ei tarvitse etsiä mitään liian kallista, koska niin kauan kuin se näyttää olleen noin vuosisata tai kaksi, se luo etsimäsi vaikutuksen.

Luo lisää tilaa

Tätä tekniikkaa kutsutaan yleensä “kelluvaksi huonekalusuunnitelmaksi”, ja siihen kuuluu kaiken vetäminen ulos, jotta se ei kosketa seiniä. Sinun ei tarvitse tehdä sitä esimerkiksi suurilla kaappeilla, mutta istuimet ja laatikot ovat reilua peliä. Kun alat vetää niitä pois seinistä, näyttää siltä, ​​että olet taianomaisesti luonut enemmän tilaa, koska näet seinien ja tietyn kohteen välisen tilan. Älä vedä niitä liikaa, vaan leiki heidän kanssaan, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin.

Lisää mukavuutta

Vaikka haluat olohuoneesi näyttävän muodolliselta, voit silti tuntea olosi mukavaksi samaan aikaan. Sinun tarvitsee vain valita ja valita sisustus huolellisesti. Sinulla voi olla tyylikkäitä valaisimia ja marmorinen takka, joka huolehtii muodollisesta osasta. Sitten voit leikkiä eri kankailla ja tekstuureilla tuolillasi ja tyynyilläsi lisätäksesi mukavuutta huoneeseen. Et halua sen tuntuvan liian muodolliselta, koska olohuoneesi on edelleen tarkoitettu rentoutumispaikaksi, vaikka haluat sen näyttävän hyvältä.

Kiinnitä huomiota ikkunoihin

Ikkunoiden pitäisi olla olohuoneesi suurimmat asiat, ellei sinulla ole valtava takka tai jotain yhtä voimakasta. Älä anna heidän vain istua siellä näyttäen tavalliselta ja tylsältä, sillä heidän kanssaan voi tehdä niin paljon asioita. Sijoita kauniisiin roomalaisiin kaihtimiin ja peitä ne pitkillä verhoilla, jotka ulottuvat katosta lattiaan. Yritä aina tehdä jotain erityistä huoneesi suurimpien ominaisuuksien kanssa, muuten ne menevät hukkaan.

You Might Also Like

Leave a Reply