5 suurta ongelmaa, joita haluat välttää remontoidessasi keittiötäsi

On monia asioita, jotka voivat mennä pieleen, kun remontoit keittiötäsi, mutta temppu on yrittää rajoittaa ne pieniin ongelmiin, joilla ei ole niin suurta merkitystä. Käymme läpi joitakin virheitä, joita suurin osa ihmisistä tekee, ja se estää sinua menemästä samaan polkuun.

Meikin laittaminen sikaan

En halua loukata sikoja, mutta tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, ettet halua lisätä keittiöön jotain kaunista, jos sen alla on vielä jotain kamalaa. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, ettet laita uusia ovia keittiökaappeihisi, jos kaapit itse hajoavat sisältä. Saatat pystyä peittämään ongelman pikakorjauksella, mutta sinulla on silti ongelma, ja ainoa tapa voit estää sen tapahtumasta on tehdä työ oikein, jos aiot tehdä sen ollenkaan.

Suorita perusteellinen tutkimus

Kun ostat jotain kallista, otat aikaa ja tarkastelet mahdollisimman monia vaihtoehtoja, jotta et kadu ostavasi sitä muutamaa kuukautta myöhemmin. Sinun on tehtävä sama, kun teet keittiösi remonttia, koska vaikka sinulla olisi hyvä idea siitä, mitä haluat ostaa, potkaiset itsesi, jos löydät jotain parempaa heti työn jälkeen. Suorita perusteellinen tutkimus ennen minkään työn aloittamista, ja saatat huomata, että muutat mieltäsi jostakin, ja sinulla on runsaasti aikaa.

On hätärahasto

Jos sinulla on X -määrä dollaria projektin loppuun saattamiseen, et halua käyttää kaikkea ennen kuin aloitat, muuten sinulla ei ole rahaa tehdä mitään, jos jokin menee pieleen. Voitko kuvitella miltä keittiösi näyttää muutaman kuukauden ajan, jos joudut odottamaan, kunnes saat lisää rahaa, ennen kuin voit suorittaa työn? Se näyttää rakennustyömaalta, mutta jos sinulla on ylimääräistä rahaa piilossa, voit käyttää sitä odottamattomien ongelmien ilmetessä.

Osta materiaaleja

Monet ihmiset tekevät virheen, kun he menevät lähimpään tarvikekauppaansa hakemaan kaikki tarvittavat materiaalit tietyn työn suorittamiseksi. Tällä ei ole suurta merkitystä, jos et yritä tehdä mitään liian dramaattista, mutta jos teet suuren projektin, tarvitset paljon erilaisia ​​materiaaleja. Voit säästää paljon rahaa ostoksilla, koska eri asioiden hinnat voivat vaihdella myymälöittäin, joten sinun on kysyttävä itseltäsi, haluatko säästää rahaa.

Älä muuta mieltäsi

Kun aloitat keittiön uudistustyön, sinun on suoritettava se loppuun asti, joten älä mene siihen ajatellen, että voit muuttaa mieltäsi jostakin työn puolivälistä. Tämä tarkoittaa, että sinun on laadittava täydellinen suunnitelma ennen kuin aloitat mitään. Teoriassa voit silti muokata muutamia asioita edetessäsi, mutta jos jotkut näistä parannuksista tarkoittavat, että sinun on repättävä jotain juuri asentamaasi, lopulta käytät paljon enemmän rahaa siihen mennessä, kun kaikki on valmis.

You Might Also Like

Leave a Reply