5 iPhone -sovellusta, jotka on kehitetty poistamaan kipu pois kotoa

Se on pelottavaa, kun lopulta päätät muuttaa uuteen kotiin. Sinun ei tarvitse vain löytää oikea, mutta sitten sinun on käsiteltävä paperityöt ja siirto itse. Älä anna minkään stressata sinua, ja jos tarvitset hieman apua matkan varrella, voit tarkistaa nämä sovellukset, jotka on kehitetty poistamaan kipu pois kotoa.

Zillow

Luulen, että pidät Zillowista siksi, että sovellus ei vain kerro sinulle, kuinka paljon talo on markkinoilla, mikä on numero, jonka joku yleensä tekee päässään, kun he päättävät myydä kotinsa. Se antaa sinulle arvioita, jotka perustuvat moniin eri tekijöihin, joten voit kertoa heti, jos saat hyvän tarjouksen. Jos asunnon hinta on liian korkea, voit siirtyä turvallisesti seuraavan ehdokkaan luo, kunnes löydät asunnon, johon liittyy kohtuullinen hinta.

Huoneen suunnittelija

Olet ehkä käyttänyt tätä sovellusta aiemmin kartoittaessasi huoneesi asetteluja, mutta voit käyttää sitä myös, kun haluat ostaa asunnon. Kun menet katsomaan yhtä, näet sen vain nykyisten omistajien omaisuuden ollessa roiskunut kaikkialla. Saat asettelut mihin tahansa kotiin, jonka haluat ostaa, ja voit alkaa heittää omia tavaroitasi huoneisiin saadaksesi paremman käsityksen siitä, miltä se näyttää, jos päätät ostaa sen.

Snupps

Et voi poistua kotoasi tyhjin käsin, joten sinun on heitettävä kaikki eri laatikoihin ja kuljetettava ne uuteen kotiin. Prosessin vaikein osa on varmistaa, ettet unohda mitään, ei vain siksi, että joudut käyttämään rahaa korvaamaan sen, vaan koska saatat unohtaa jotain, jota ei voi korvata. Snupps on loistava sovellus kaiken omaisuutesi kirjaamiseen ja voit merkitä ne pakatessasi, mikä takaa, ettet jätä mitään taakse.

Siirrä estimaattori

Onko sinulla aavistustakaan, miten saat kaikki laatikosi paikasta A paikkaan B? Yritys, jonka päätät viedä arvokkaan omaisuutesi kotoa toiseen, on tärkeä, ja sinun on voitava luottaa siihen, etteivät ne tuhoa mitään, joten lataa tämä sovellus ja se auttaa sinua löytämään yrityksen, johon voit uskoa Syy siihen, että voit tehdä tämän, on se, että heillä kaikilla on lukuisia arvosteluja ja voit helposti karsia pois yrityksen muut ihmiset, joilla on ollut ongelmia aiemmin.

Lawyers.com

Olet etsinyt iät ja olet vihdoin löytänyt unelmiesi kodin, mutta ennen muuttoa sinun on löydettävä loistava kiinteistölakimies, joka selvittää kaikki yksityiskohdat. Luotettavan löytäminen ei ole aina helppoa ja et halua valita väärää, joten lataa Lawyers.com -sovellus ja se auttaa sinua etsimään tonnia mahdollisia ehdokkaita lähialueellasi. Voit lukea arvosteluja, jotka auttavat sinua tekemään valinnan, jota et tule katumaan.

You Might Also Like

Leave a Reply