5 suurta ehdotusta, jotka sinun on tiedettävä ennen olohuoneesi sisustamista

Joskus kannattaa ajatella asioita hieman eri tavalla, kun haluat sisustaa olohuoneesi uudelleen, koska et halua rajoittaa pääsi sisällä olevia ideoita juuri nyt. Katso joitain näistä ehdotuksista, joita et ehkä ole ajatellut aiemmin, ja saatat löytää jotain, josta pidät.

Jaa huoneesi kahteen

Jos sinulla on massiivinen olohuone, haluat hyödyntää tilaa mahdollisimman paljon, ja tämä voi tarkoittaa huoneen jakamista kahteen erilliseen alueeseen. Niiden ei tarvitse näyttää kovin erilaisilta, mutta niiden on erotuttava, jotta voit kertoa, etteivät ne sulaudu toisiinsa. Ei ole mitään vikaa, jos sinulla on huone, joka näyttää yhdeltä jättimäiseltä avaruudelta, mutta se voi joskus tuntua epämiellyttävältä, etkä tunne olosi mukavaksi, kun olohuoneesi ei tunnu kodikkaalta.

Uusi ja vanha kohtaavat

Olen varma, että olet astunut taloon, joka näyttää siltä, ​​että se on kuljetettu 1700 -luvulta, koska jotkut ihmiset rakastavat kotiaan näyttämään vanhalta. Toisaalta ihmiset, jotka rakastavat kotiaan, näyttävät uudelta ja kaikki sisällä on modernia. Miksei molempien maailmojen parhaat puolet sekoittamalla ja sovittamalla yhteen uusia ja vanhoja huonekaluja? Saatat ajatella, että on vaikea päästä oikealle, mutta jos valitset huonekalusi huolellisesti, ne näyttävät hyviltä, ​​eikä sinun tarvitse nojata tiettyyn ääripäähän.

Opi tarvikkeita

Kun olet valmis menemään ulos yöllä, voit lyödä vetoa, että voit valita kaikki oikeat lisävarusteet käytettäväksi, jotta näytät hyvältä. Jos käytät samaa tekniikkaa olohuoneessasi, voit lisätä sen houkuttelevuutta niin kauan kuin valitset oikeat lisävarusteet. Näyttäisikö kaunis kynttiläsetti hyvältä sohvapöydälläsi? Entä värikkäät maljakot täynnä kirkkaita kukkia ikkunalaudallasi? Koska lisävarusteet ovat halpoja, sinulla on varaa kokeilla muutamia asioita, kunnes löydät oikean tasapainon.

Iso ja rohkea

Joskus paras tapa tehdä huoneestasi erottuva on mennä suureksi ja rohkeaksi. Jos valitset tämän reitin, kohteista, joiden kanssa päätät mennä, tulee huoneesi tärkeitä ominaisuuksia. Jos sinulla on vain pieni peili, voit yrittää vaihtaa sen valtavaan, jonka ympärillä on toivottavasti hieno kehys. Voit rakentaa takasi, vaikka et aio polttaa tukkeja pian, koska se näyttää hyvältä yksinään.

Pelaa valkoisella

Valkoinen on edelleen suosituin väri, jonka löydät olohuoneista, koska se on neutraali, joten se näyttää aina hyvältä ja voit yhdistää sen mihin tahansa. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy mennä ulos ostamaan erivärisiä huonekaluja, koska se voi joskus näyttää paremmalta, jos sekoitat eri valkoisiin sävyihin vihreiden ja bluesien sijaan. Esimerkkinä voit ripustaa hieman kermaiset ikkunaluukut, ja ne näyttävät hyvältä puhdasta valkoista seinää vasten.

You Might Also Like

Leave a Reply