Kuinka löytää sinulle täydellinen koti käyttämällä 5 suurta iPhone -sovellusta

Siellä on koti juuri nyt ja se on täydellinen sinulle, mutta älä usko, että löydät sen ilman ponnisteluja. On olemassa tapoja tehdä asioista hieman helpompia sinulle, ja aiomme puhua joistakin sovelluksista, koska sinun on vain ladattava ne puhelimeesi aloittaaksesi.

Oven askeleet Pyyhkäise

Jos olet käynyt prosessin läpi ennen kuin tiedät, kuinka kauan täydellisen kodin etsiminen kestää, mutta tämä sovellus toivoo murtavansa muotin antamalla sinun tehdä asiat hieman eri tavalla. Sen sijaan, että etsisit kiinteistöä yksitellen, voit selata niitä nopeasti ja tallentaa ne, joista luulet pitäväsi. Voit silti asettaa erilaisia ​​parametreja tarpeidesi mukaan, jotta et joudu kosketuksiin koteihin, joita et koskaan osta.

Trulia

Nyt olet tottunut käyttämään hakukoneita, ja kun kirjoitat avainsanoja, ne palauttavat paljon tuloksia, joita voit selata. Voit tehdä saman tämän sovelluksen kanssa, ja kun kirjoitat tiettyjä avainsanoja, se antaa sinulle luettelon kodeista, joista saatat olla kiinnostunut. Yksi suurimmista ominaisuuksista on mahdollisuus saada hälytyksiä, kun asunto, jonka haluat ostaa, tulee markkinoille ja saadaksesi nämä hälytykset sinun tarvitsee vain kirjoittaa tiettyjä asioita, jotka uudessa kodissasi on oltava.

Kodinrakentaja

Kun joku on asunut kodissa vuosia, hän lisää siihen omat persoonallisuutensa, ja kun menet katsomaan, sinun voi olla vaikea kuvitella asuvasi siellä. Jos puhelimessasi on Homestyler -sovellus, voit syöttää katselun tietyn kodin asetteluihin, ja voit leikkiä omilla huonekaluillasi lisätäksesi henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia jokaiseen huoneeseen. Tämä voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, voitko nähdä itsesi asuvan siellä vai ei.

Talon metsästäjä

On selvää, että pidät joistakin kodeista enemmän kuin toiset, mutta kun olet katsellut kymmeniä niistä, on vaikea seurata, mistä pidät jokaisessa. House Hunter antaa sinun tehdä muistiinpanoja ja voit antaa koti -arvosanoja eri luokkiin, joten et koskaan unohda kunkin positiivisia ja negatiivisia puolia. Kun yrität tehdä lopullisen päätöksen, saatat olla iloinen, että sinulla on kaikki nämä tiedot käsilläsi, koska voit tehdä valintasi paljon nopeammin.

Lawyers.com

Kun etsit uutta kotia, voit viettää iät etsien itse, mutta kun on todella aika ostaa jotain, sinun on löydettävä hyvä kiinteistölakimies, joka voi auttaa sinua toteuttamaan myynnin. En tiedä, onko sinulla tällä hetkellä ketään mielessä, mutta jos et, lataa Lawyers.com -sovellus, koska se auttaa sinua löytämään oikean yrityksen asuinpaikastasi riippumatta. Se on yksi helpoimmista tavoista löytää asianajaja maailmassa, koska voit tehdä sen sohvalta.

You Might Also Like

Leave a Reply