4 parasta sovellusta, joita kiinteistönvälittäjillä ja välittäjillä on oltava

Nykyään on varmasti sovellus kaikkeen. Sovelluksista on tullut erittäin hyödyllisiä eri toimialoilla, erityisesti kiinteistöalalla, koska jotkut niistä toimivat kuten MLS -listaukset, kun taas toiset toimivat täydentävinä työkaluina kiinteistötyöskentelyssä. Tässä on esimerkkejä sovelluksista, joista kiinteistönvälittäjät ja välittäjät pitäisivät erittäin hyödyllisinä.
Zillow
Zillow on monikäyttöinen sovellus, jota käytetään yleensä kiinteistöjen etsimiseen. Siinä on valtava määrä hakusuodattimia, jotta kiinteistönvälittäjät ja edustajat löytäisivät erittäin helpon etsiä tiettyjä kiinteistöjä. Sen lisäksi sovelluksessa on myös paljon ominaisuuksia, jotka käyttäjien mielestä olisivat käteviä. Esimerkkejä näistä ovat kiinnityslaskimet ja arviot muutamia mainitaksemme. MLS -numerot sisältyvät luetteloihin, jotta haut olisivat nopeita ja käteviä. Zillow on saatavana Android- ja iOS -puhelimiin. Sen voi ladata ilmaiseksi ja sillä on erittäin korkeat arviot käyttäjien keskuudessa
Google Kartat
Toinen hyvä sovellus on Google Maps. Se on pakollinen jokaiselle kiinteistönvälittäjälle tai välittäjälle. Se on niin suosittu, että jokainen, joka ei ole koskaan kuullut siitä, saattaa asua kallion alla. Google Mapsin avulla on helppo vierailla useissa taloissa päivässä. Aikaisemmin monet ihmiset tuhlaavat aikaa yksinkertaisesti siksi, että he eivät löydä etsimäänsä asuntoa. Google Maps on ohjannut niin monet ihmiset osoitteisiin, joihin he haluavat mennä. Sen voi ladata ilmaiseksi ja se on saatavana iOS-, Android- ja Windows -puhelinten käyttäjille. On huomattava, että Google Maps on yksi markkinoiden parhaiten arvioiduista sovelluksista.
Sitegeist
Toinen hyvä ladattava sovellus on Sitegeist. Kun etsit asuntoa, kiinteistönvälittäjien on tunnettava myymiensä kiinteistöjen tausta. Sitegeist on työkalu siihen. Sitegeist voi auttaa agentteja saamaan tietoa erilaisista kiinteistötiedoista, kuten keskilämpötilasta, suosituista maamerkeistä ja työmatkavaihtoehdoista. Sovellus voi jopa antaa tietoja muista tosiasioista, kuten asukkaiden keski -iästä. Asiakkaat rakastavat kysyä paljon kysymyksiä naapurustosta tai yhteisöstä, johon heidän mahdolliset kiinteistönsä kuuluvat. Asiamiesten on oltava valmiita vastaamaan tähän. Onneksi on Sitegeist. Tätä sovellusta voivat käyttää iOS- ja Android -puhelimien käyttäjät, ja sen voi myös ladata ilmaiseksi.
Cam -skanneri
Joskus agenttien ja välittäjien on lähetettävä useita asiakirjoja sähköpostitse. Kiinteistöalalla kaikki on kirjattava paperille. Mutta kaikki paperityön vaivat voidaan vähentää Cam Scannerin avulla. Vaikka lähettimellä ei olisi käytettävissä olevaa skanneria, hän voi silti lähettää “skannattuja” asiakirjoja asiakkaalleen tai asianajajalle. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat ottaa valokuvia puhelimen kameralla ja valokuvat näyttävät aidoilta skannauksilta. Sovelluksen virallisen verkkosivuston mukaan sovellus on ladattu jo yli kuusikymmentä miljoonaa kertaa.
Nämä ovat vain muutamia lukuisista sovelluksista, joista kiinteistönvälittäjät ja välittäjät pitäisivät erittäin hyödyllisinä. On hyvä, että tekniikka tekee elämästä paljon helpompaa, varsinkin kun kyse on kiinteistökaupoista.

You Might Also Like

Leave a Reply