Kiinteistön 4 parasta PC -peliä

Kiinteistönhoito on aina ollut erittäin suosittu teema videopelimaailmassa. Tämä voi johtua siitä, että niin monien ihmisten mielestä on miellyttävää hoitaa kiinteistöjä – virtuaalisesti ilman suuria rahaa. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tietokonepeleistä, jotka liittyvät kiinteistöjen hallintaan.
Donald Trumpin kiinteistökauppias
Donald Trump ei olisi menestyvä ja varakas mies, jos hän ei olisi hyvä kiinteistöasioissa. Peliä pidetään yhtenä Yhdysvaltojen tunnetuimmista kiinteistöjättiläistä, eikä ole yllätys, miksi peli nimettiin hänen mukaansa. Donald Trumpin Real Estate Tycoon on rakastettu klassinen peli, jonka avulla pelaajat voivat rakentaa oman kiinteistöimperiumin. Kyllä, grafiikka voi olla vanhaa koulua, mutta konsepti tekee pelistä mahtavan. Pelaajat voivat valita, kuinka suuret rakennukset ovat ja miten rakentaminen rahoitetaan. He saavat myös päättää, vuokrataanko vai rakennetaanko nämä rakennukset. Pelin viimeinen osa olisi “kaksintaistelu” pelaajan ja Donald Trumpin välillä.
House Flip
Talon kääntäminen on yksi niistä asioista, joita useimmat kiinteistönvälittäjät ja välittäjät ovat hyviä. On hyvä, että on olemassa peli, joka perustuu lähinnä talon kääntämiseen. House Flip vaatii pelaajia ostamaan taloja ja tarkastamaan ne korjattavien kohteiden määrittämiseksi. Korjaukset on tehtävä, jotta talo olisi hyvin myytävissä markkinoilla. Tämä peli vaatii pelaajilta erittäin hyviä investointeja korjauksiin ja päivityksiin. Pelaajat joutuvat myös tekemään vaikeita päätöksiä, kuten lainata pankista vai ei. House Flip on online -peli, jota voi pelata niin monilla pelisivustoilla.
Rakentaja
Rakentajapeli on yksinkertainen online -peli, jossa pelaajat voivat olla kiinteistökehittäjiä. Pelin erottaa muista sen genreistä se, että se asetetaan keskiajalle. Pelaajien on ostettava maita, rakennettava niihin taloja ja saatava niistä voittoa. Pelissä on useita tavoitteita tai tavoitteita, jotka pelaajien on täytettävä. Hänen pitäisi olla hyvä hallitsemaan taloutta ja työntekijöitään voidakseen tuottaa suurimmat mahdolliset voitot. Pienistä kivitaloista valtaviin, kohoaviin linnoihin – pelaajat todella nauttisivat kiinteistöjen vanhan koulun tyylistä.
Rakennus-A-erä-2
Build-A-Lot-2 on myös toinen erinomainen peli niille, jotka haluavat kokea talojen kääntämistä. Strategiset pelaajat pitävät tästä pelistä. Sen idea on yksinkertainen – osta taloja, kunnosta ne ja myy ne. Mutta pelissä on todella mahtava grafiikka. Grafiikkaa ja yleistä pelattavuutta yleensä voidaan pitää edeltäjäänsä paljon parempana. Ilmainen kokeiluversio voidaan ladata verkossa ja täysversio on saatavilla alle kolmella dollarilla. Kuka tahansa voi tarkistaa, onko peli ilmainen, jos se kannattaa ostaa. Suosittu pelisivusto antoi pelaajille mahdollisuuden arvioida peliä, ja peli sai korkean arvosanan, kahdeksankymmentäkaksi prosenttia.

You Might Also Like

Leave a Reply