Opas yritystietojen hallintaan: pilvipalveluiden nousut ja laskut

Hakkerien, tietoverkkorikollisten ja odottamattomien katastrofien väärinkäytökset aiheuttavat suuria riskejä yrityksen tiedoille ja heidän asiakaskuntansa henkilökohtaisille tiedoille. Jokaisen yrityksen on elintärkeää sopeutua tekniikan jatkuvaan parantamiseen edellä mainittujen tallentamiseksi verrattuna perinteisiin säilytysmenetelmiin. Tärkeiden tietojen tallentaminen ja käyttö pilvessä tarkoittaa, että voit välttää kalliiden verkko- ja palvelinlaitteiden ostamisen, mikä vähentää yrityksesi kuluja pitkällä aikavälillä. Pienet ja suuret yritykset voivat hyötyä tällaisista palveluista työskennelläkseen pilvessä olevien tietojen kanssa.
Nykyään pilvipalvelut tarjoavat asiakkailleen houkuttelevia paketteja, joihin liittyy yleensä edullinen hintaluokka. Kaikella on tietysti useita hyviä ja huonoja puolia, ja tässä on joitain niistä:
Pilvipalveluiden edut
Jos näitä palveluja käytetään oikein, se voi hyödyttää useimpia yrityksiä ja sinä voit olla yksi niistä!
• Varattu tallennustila on käytännössä rajaton – Etäpalvelimet tarjoavat asiakaskunnalleen rajoittamattoman tallennustilan, joten heidän ei tarvitse huolehtia, jos niiden tila loppuu tai joutuu laajentamaan nykyistä tallennustilaa.
• Milloin ja missä tahansa – pilvipalveluiden avulla voit käyttää tallennettuja tietoja kaikkialta maailmasta ja niin kauan kuin Internet -yhteys on toimiva. Tämä ominaisuus on edullinen, koska aika ja sijainti eivät ole huolenaihe.
• Käynnistä järjestelmäsi hetkessä – Riippuen yrityksesi tarvitsemasta tekniikasta, koko järjestelmäsi voi käynnistyä muutamassa minuutissa. Jokainen yritys arvostaa etuoikeutta säästää aikaa, koska aika on rahaa.
Pilvipalvelujen haitat
Mikään tässä maailmassa ei ole 100% täydellistä, ja on vain oikeudenmukaista, että tietyn palvelun asiakkaat odottavat kohtaavansa heikkoutensa.
• Arkaluonteisia tietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajan käsissä-Yritysten on ymmärrettävä, että niiden on luovutettava tietonsa kolmannen osapuolen toimittajalle, ja niiden on varmistettava, että edellä mainitut ovat luotettavia ja kaikkien luottamusta. Varjoisia palveluntarjoajia, joilla ei ole asianmukaista ja varmennettua kokemusta, tulisi välttää tietoturvariskien minimoimiseksi.
• Edelleen alttiita haitallisille hyökkäyksille – Pilvipalvelut täyttävät korkeat turvallisuusvaatimukset, mutta ne voivat silti olla alttiita mahdollisille tietohyökkäyksille tai -uhille. On ymmärrettävää, että mikään Internetissä ei ole täysin turvallista.
• Odottamattomat tekniset ongelmat – Odota seisokkeja ja tilapäisiä katkoksia, kun käytät pilvipalveluita, sillä jopa parhaat palveluntarjoajat joutuvat tällaiseen ahdinkoon. Jos Internet -yhteys puuttuu, se tarkoittaa, että sinulla ei ole pääsyä tietoihisi, ennen kuin yhteys on palautettu.
Nyrkkisääntönä on löytää luotettava palveluntarjoaja, joka on joustava ja joka pystyy noudattamaan yrityksesi tai yrityksesi ainutlaatuisia vaatimuksia. Selvitä, miten he käsittelevät seisokkeja ja pääsevätkö niistä pois mahdollisimman lyhyessä ajassa. On tärkeää, että he tietävät, miten käsitellä tällaisia ​​vaikeita tilanteita ja varmistaa, että toiminta jatkuu nopeasti normaalisti.

You Might Also Like

Leave a Reply